Viszlát, 2018!

Köszönjük, hogy 2018-ban olvastátok a bejegyzéseinket, néztétek a videós tanításokat, hallgattátok az ajánlott zenéket, koncertekre, istentiszteletekre és a meghirdetett programokra eljöttetek! Kövessetek minket 2019-ben is itt, a blogon, vagy a Facebookon, a Közhelybarátok csoportban, valamint gyertek el programjainkra és bátran hirdessétek is azokat! Köszönjük!

buek

2018-ban 14%-kal több látogatója volt a blogunknak, olvasnivalóink közel 20%-kal gyarapodtak. Jelenleg mintegy 20 dal hallgatható meg, kb. 170 videó nézhető meg újra, számos programunkról fényképes beszámoló, valamint keresztény könyv- és filmajánlók olvashatók. Látogatóink 68%-a tavaly is kis hazánkból “érkezett”, de a szomszédos országokból 14%, az USA-ból 13%, de még Kínából is 3% rendszeresen olvasta bejegyzéseinket.

Filmek közül a legolvasottabb ajánlók:
A kismadár,
Áldott kezek,
A viskó voltak.

Könyvek közül
Max Lucado: Értékes vagy,
Rachel könnyei,
Miklya Luzsányi Mónika: Zombiblog.

A bejegyzések közül
Isten neveinek első részére,
Rólunk,
Bibliai hithősökre voltak a legtöbben kíváncsiak.

Nagy László Adjon az Isten című (megzenésített) versével kívánunk áldásokban gazdag új évet:

Ne feledjétek: Isten Igéjének tanulmányozása az út az áldásokhoz!

Boldog ember az, aki nem jár gonoszok tanácsán, bűnösök útján meg nem áll, és csúfolódók székében nem ül; Hanem az Úr törvényében van gyönyörűsége, és az ő törvényéről gondolkodik éjjel és nappal. És olyan lesz, mint a folyóvizek mellé ültetett fa, amely idejekorán megadja gyümölcsét, és levele nem hervad el; és minden munkájában jó szerencsés lészen. Nem úgy a gonoszok, hanem, mint a polyva, amit szétszór a szél. Azért nem állhatnak meg a gonoszok az ítéletben; sem a bűnösök az igazak gyülekezetében. Mert tudja az Úr az igazak útját; a gonoszok útja pedig elvész. Zsoltárok 1, 1-6. (Károli)

, , , ,

  1. Hozzászólás

Hozzászólás