Élet a Közhelyben – 2015.

Minden év végén számba vesszük a mögöttünk lévő időszakot: mik történtek velünk és terveket szövünk az előttünk álló évre. A Közhely életében is így van ez. A 2015-ös év, ahogyan a korábbiak is, nagyon mozgalmas, programokban gazdag volt. Voltak programok férfiaknak (pl. férfireggeli, Helyreálló csoport), nőknek (pl. kreatív női délután, Helyreálló csoport), gyermekeknek (Diridongó zenés foglalkozás), családoknak (baba-mama torna, istentisztelet, irodalmi est, Közhely karácsony, stb.). Hálásak vagyunk a szervezők áldozatos munkájáért és minden Közhelybarátért, aki ellátogatott a rendezvényekre és hazavitte és hirdette azt az élményt, amivel gazdagodott. A Közhely 2016-ban is nyitva áll mindenki előtt! Gyertek, várunk szeretettel! Az interneten is követhettek minket a Facebookon a Közhelybarátok csoporthoz csatlakozva. S hogy mi minden történt a Közhelyben 2015-ben? Zita videós összefoglalója igazán jól összegzi az évet:

A Közhely oldalon 2015-ben számot adtunk aktuális történésekről, elsősorban a gyülekezet életét érintő híreket, beszámolókat olvashattátok. 2015-ben 48 bejegyzés jelent meg számos témában (húsvét, gyülekezeti tagság, advent, Isten dicsőítése, stb.), de kiemelten és leghosszabban a hegyi beszéddel foglalkoztunk, mellyel kapcsolatban 20 tanítás hangzott el. Idén a tanítások jelentős részét rögzítettük, így 16 tanítás visszahallgatható, 19 pedig visszanézhető. A legnépszerűbb bejegyzések idén a panaszböjtről szóló írások, rólunk, vagyis a Budapesti Szabad Metodista Gyülekezetről írottak és a keresztyén filmajánlók. A legnépszerűbb film a kereséseitek alapján az Igazából mennyország. A film- és könyvajánlók tovább bővülnek jövőre is.

Ebben az évben is többen tanítottak és – hogy az angol nyelven elhangzott tanításokat mindenki jól értse – tolmácsoltak gyülekezetünkben, akiknek hálásan köszönjük odaszánt szolgálatát! Köszönet a beszámolók írásáért, a fotókért, a bejegyzések követéséért, ötletekért, hozzászólásokért! Szívesen vesszük a bejegyzéseink megosztását, valamint a hozzászólásokat a továbbiakban is. Legyetek aktívak, fontos a véleményetek!

Advent időszakában gyülekeztünk egyik tagjáért, Verebi Dalmáért koncertezett a Budapest Voices, itt látható egy képes beszámoló az eseményről.

, , , ,

  1. Hozzászólás

Hozzászólás