Magazinok a Közhelyben

A számos nagyszerű könyvön kívül, melyeket kölcsönözhettek a Közhely könyvespolcáról, figyelmekbe ajánlom az új Family és Lydia magazinokat. Mindkettő a közelmúltban érkezett, egy hétre kölcsönözhető és nagyon jó témákat tartalmaz – ismét. Vigyétek, olvassátok, merítsetek erőt és bátorítást és épüljetek az írásokból! Ezeknek a magazinoknak minden írása kincs, szeretettel ajánlom – nem csak nőknek!

magazinok_dec

A Family magazin 2016/IV. számában Beer Miklóssal, a „derű püspökével” beszélgetett Stifner-Kőháti Dóra a mai keresztény családok legnagyobb problémáiról, a félelmeinkről, Isten szeretetéről, valamint a karácsonyról.

A karácsonyi előkészületünkben újra és újra elénk kerül egy név: Immanuél, vagyis „velünk az Isten.” Jusson eszünkbe erről, hogy nem vagyunk magunkra hagyva. Szeretve vagyunk. – olvashatjuk a magazin 8. oldalán található interjúban.

Ha fogytán az erő címmel Brockhauser Ildikó pszichológus ír bátorító gondolatokat édesanyáknak a nehéz, nyűgös, erőtlen napokra. Dr. Bajtsi Miklós a félelmeinkről, azok okairól, s arról ír, hogy mit tehetnénk annak érdekében, hogy ne tartsanak bennünket fogva mindazok, amiktől rettegünk. Csere Gáspár olimpikonnal, maratoni futóval Mészáros Johanna készített interjút futásról, a riói olimpiáról, hitről, az álmairól. Döbrentei Ildikó meseíró konyhájába is bepillanthatunk, aki karácsonyi recepteket oszt meg az olvasókkal.

A Lydia magazin 48. számának címlapján látható Eckhart Odettel beszélgetett a főszerkesztő, Rozgonyiné Krajcsir Sarolta az útkeresésről, megtérésről, családról, veszteségről, Isten akaratáról, a szolgálatról. Maria Preanról, egy tiroli hölgyről olvasható egy portré, Egy fehér asszony, akinek afrikai szíve van címmel. A beszélgetésből megtudjuk, hogyan élhetünk minden egyes pillanatban Isten jelenlétének tudatában. Dr. Dzsotjánné Krajcsir Piroska hiányaink betöltéséről ír Sámuel próféta édesanyja, Anna története kapcsán. Joyce Meyer bibliatanító a valódi megbocsátáshoz vezető négy lépésről ír.

A könyveken és a magazinokon kívül pedig a Közhelyben elérhető Mai Ige Bibliaolvasó kalauz legfrissebb példányait ajánlom, melyek ingyen vihetők.

  1. Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: