Programok a Közhelyben (2016. szeptember-október)

Eltelt egy újabb nyár, reméljük, mindenkinek sikerült újult erővel belevágni a munkába, tanulásba! A tanév üteméhez igazodva kezdjük újra a programjainkat, melyre szeretettel várunk benneteket, ismerőseiteket, családtagjaitokat.

2016. szeptember 7-én, szerdán délelőtt 10:30-kor indult újra a Diridongó Zeneovi Donáth Zsuzsi nénivel. Ebben a tanévben is várjuk a kismamákat a 3 éven aluli csemetéikkel. A Temesvári Tünde által vezetett Baba-mama torna időpontjáról később tájékoztatjuk az érdeklődőket.

blog_helyreallas

Az Élet Kenyere Alapítvány ajánlásával

2016. szeptember 1-től a Helyreálló csoport csak keddenként tart összejövetelt.

2016. szeptember 12-én, hétfőn 11 és 15 óra között a Villányi út 44. alatti irodánkban Pál Sándor tart konzultációt munkaügyekben és szociális témákban. Előzetes jelentkezés nem szükséges. Szükség esetén írhattok Sándornak a pal.sandor.ede@gmail.com e-mail címen úgy, hogy ránk hivatkoztok.

2016. szeptember 13-án, kedden 11-től Női beszélgető csoport indul Mihályi Zsuzsa vezetésével a Közhelyben. Témája a Szeretetnyelvek. Várjuk a hölgyek jelentkezését.

2016. szeptember 13-án, kedden újra indul a Bibliaóra Tóth Péterrel. A helyszín változatlan, ám 18 órakor kezdődik az egyórás tanulmányozás.

2016. szeptember 18-án nem a Közhelyben tartjuk az istentiszteletet, hanem Komáromban.

2016. szeptember 21-én, szerdán délután 3-tól kezdődik újra az ingyenes angol tanfolyam az Újbudai Humánszolgáltató Központ földszinti termében (XI. Bogdánffy u. 7/d).

2016. október 15-én, szombaton délután 5-től 8-ig Kiút a bánatból  két igaz történet alapján avagy Ember tervez, Isten (valami jobbat) végez. Gyertek, töltsetek egy estét Eric és Kari Perry barátunkkal!

További programjaink szokásosan vasárnap délelőtt 10:30-tól a Szabad Metodista Gyülekezet istentiszteleti összejövetelei, ahová felekezettől függetlenül várjuk a Biblia iránt érdeklődőket (Villányi út 44. bejárat az Ábel J. u. sarkán).

Tervezzük az Életvezetési program alkalmait, például a konfliktuskezelés második részét. További részletek a honlapon lesznek olvashatók a www.eletkenyere.org címen vagy telefonon lehet érdeklődni s 06-1-787-2745 számon munkaidőben.

Megérkezett a Family magazin legújabb száma!

maiige

Ha szeretnéd, hogy legyen nálad Bibliaolvasó kalauz, akkor szeretettel ajánlom a Mai Igét vagy a Csendes perceket. Mindkettőből van még néhány példány, amelyekre lehet épp neked van szükséged.

A Közhely könyvtár könyvei között újdonságok is találhatók! Kölcsönözzétek, olvassátok, töltődjetek! Persze akik az újdonságokon túl is érdeklődnek a keresztény irodalom iránt, az alábbi témákban találnak olvasnivalókat könyvtárunkban:

Gyermekkönyvek
Kérdések, válaszok
Népszerű írók tanításai
Regények, elbeszélések
Győzelem füzetek
Lélektan, szolgálat
Alkalmazott teológia
Szótárak
Igemagyarázatok
Történelem
Hitvédelem
Bibliák
Család, párkapcsolat
Prédikációk, tanítások
Egyéb tudományterületek

  1. Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: