Egy cipősdoboznyi ajándék…

Mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban?

A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben újra meghirdeti karácsonyi akcióját, a “Tízezer gyermek karácsonyát”. Gyermekek vagy egész családok készíthetnek ajándékot rászoruló gyermekeknek cipősdobozba csomagolva. Az akció már elkezdődött, és december 19-ig tart. Az ország összes Cora áruházában is Le lehet adni a cipősdobozt. December elsejétől a Nyugati térnél, a Westend előtt a szervezők idén is felállítottak egy faházat, ahová szintén le lehet adni az adományokat 19-éig. A leadási pontok listája az akció honlapján található. A Magyar Református Szeretetszolgálat szintén szervez ajándékgyűjtő akciót. Ők a dobozokat az alábbi linken felsorolt gyűjtőhelyeken fogadják.

Nem kell mást tenned, csak összeválogatni egy cipősdoboznyi ajándékot

Keress egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt. Amennyiben a doboz típusa megengedi, akkor a tetejét és az alját is külön-külön vond be színes csomagolópapírral. Döntsd el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod a csomagot, aztán töltsd meg ajándékkal egy 0-14 éves gyermeknek, majd rögzítsd a tetejét ragasztószalaggal, esetleg zsineggel.

Lehet benne: édesség, csokoládé, szaloncukor, cukorka, nyalóka, keksz stb., rágógumi, fogkefe, fogkrém, tusfürdő (becsomagolva külön nylon zacskóba, nehogy kicsurogjon), szappan, hajgumi, fésülködő eszköz, sál, sapka, kesztyű, könyv, kisautó, labda, baba, plüssállat, toll, színes ceruza, zsírkréta, kisfestőfüzet, jegyzettömb, játék ékszerek, póló, stb. Ne legyen benne azonban romlandó, vagy gyermeknek nem való dolog! Írhatunk pár sor üzenetet is a megajándékozottnak. A dobozra írd rá, hogy kb. hány éves fiúnak vagy lánynak készítetted a kis karácsonyi csomagot.

Köszönjük, hogy adományoddal támogattad a nehéz sorsú, rászoruló gyermekeket!

  1. Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: